TUDORMED - Laborator analize medicale

Home

Contact

Laborator

Neurologie

Psihiatrie

Cardiologie

Pneumologie

Stomatologie

Medicina Estetica

Medicina Muncii

MEDICINA ESTETICA

La cabinetul nostru se pot efectua tratamente de reintinerire , corectie cu botox si acid hialuronic efectuate de dr. Mihaela Pungan.
PRIMA CONSULTATIE GRATIS!

Tratament eficient impotriva ridurilor - Toxina botulinica este o neurotoxina de natura proteica, fiind o exotoxina de origine bacteriana, care actioneaza la nivel neuronal, prin blocarea impulsurilor transmise prin nervi de la creier la muschi. Toxina este produsa de Clostridium botulinum care în trecut era deosebit de periculoasa prin intoxicatii alimentare. In prezent este folosit bineînteles în dilutii mari în medicina ca medicament relaxant muscular.

Botox Tratamentul Ridurilor - Procedura
Se injecteaza intr-o anumita arie cum ar fi ridurile de la frunte, ridurile verticale dintre sprincene, ridurile de la coltul ochiului ,astfel se blocheaza in mod reversibil impulsurile nervoase de la nervi la musculatura faciala raspunzatoare de ridurile de expresie.

Muschii nu se mai pot contracta si de aceea tind sa se relaxeze. Cind muschii se relaxeaza pielea de deasupra ramine intinsa si neridata in timp ce musculatura faciala netratata continua sa se contracte normal, permitind ca persoana sa ramina cu o expresie faciala neafectata. Efectul tratamentului este temporar deoarece toxina este metabolizata incet de organism in 3-6 luni, de aceea tratamentul trebuie reluat.

Botox Tratamentul Ridurilor - Recuperare
In primele 3-7 zile efectul tratamentului nu este vizibil. Efectul dureaza, in general, circa patru luni, dar, cu cat repeti de mai multe ori tratamentul, cu atat perioada dintre injectii tinde sa se extinda pana la sase luni sau chiar mai mult.