Cabinet medicină estetică

La cabinetul nostru se pot efectua tratamente de reîntinerire, corecție cu botox și acid hialuronic.

Tratament eficient împotriva ridurilor
Toxina botulinică este o neurotoxină de natură proteică, fiind o exotoxină de origine bacteriană, care acționează la nivel neuronal, prin blocarea impulsurilor transmise prin nervi de la creier la mușchi. Toxina este produsă de Clostridium botulinum care în trecut era deosebit de periculoasă datorită intoxicațiilor alimentare. În prezent este folosit, bineînțeles în diluții mari, în medicină ca medicament relaxant muscular.

Procedura de lucru în tratamentul ridurilor cu botox
Se injecteaza intr-o anumita arie cum ar fi ridurile de la frunte, ridurile verticale dintre sprâncene, ridurile de la colțul ochiului, astfel se blochează în mod reversibil impulsurile nervoase de la nervi la musculatura facială răspunzătoare de ridurile de expresie.
Mușchii nu se mai pot contracta și de aceea tind să se relaxeze. Când mușchii se relaxează pielea de deasupra rămâne întinsă și neridată în timp ce musculatura facială netratată continuă să se contracte normal, permițând ca persoana să ramână cu o expresie facială neafectată. Efectul tratamentului este temporar deoarece toxina este metabolizată încet de organism în 3-6 luni, de aceea tratamentul trebuie reluat.

Recuperarea în cazul tratamentului ridurilor cu botox
În primele 3-7 zile efectul tratamentului nu este vizibil. Efectul durează, în general, circa patru luni, dar, cu cât repeți de mai multe ori tratamentul, cu atât perioada dintre injecții tinde să se extindă până la șase luni sau chiar mai mult.

Prima consultație este gratuită!

Consultațiile sunt efectuate de dr. Mihaela Pungan.

Program Cabinet Medicină Estetică
Luni - Vineri: 14.00 - 16.00
Sambăta și duminica: închis

Pentru programari vă rugam apelați telefonul: 0371.167.819