Laborator analize medicale din 2007

Laboratorul TUDORMED este certificat ISO 15189.

Îmbunătățirea continuă a serviciilor este considerată o prioritate, astfel putem avansa și ne putem ridica la înălțimea așteptărilor pacienților.

Ne găsiți în Târgu Jiu, str. 23 August, nr. 53, fosta posta Telekom, de luni până vineri între orele 07.00 - 17.00 și sâmbăta între orele 08.00 - 12.00, sau la vechea locatie din str. 23 August, nr. 1B, lângă Policlinica 700, de luni până vineri între orele 07.00 - 14.00.

Ne puteți contacta la telefon 0372.394.737 sau 0726.282.832 de luni pană vineri între orele 11.00 și 17.00 sau pe email la adresa pungant@tudormed.ro

Accesând link-ul PROGRAMATOR ONLINE LABORATOR de mai jos, puteți efectua programări pentru recoltarea analizelor decontate prin CAS sau contracost.

Programările prin CAS se efectuează în general cu maxim trei luni în avans.

Venind în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, am pus în funcțiune serviciul de recoltări la domiciliu în municipiul Târgu Jiu. Puteți astfel să vă programați online pentru recoltări la domiciliu, accesand programatorul pentru recoltari la domiciliu aici.
Pentru copii sub 10 ani nu se efectuează recoltări la domiciliu.

Recoltari sânge pentru copii sub 10 ani se pot efectua doar de luni pană vineri iar sambăta doar secreții sau alte probe externe.

PROGRAMATOR ONLINE
LABORATOR

REZULTATE
ANALIZE

PACHETE
ANALIZE

LISTA
ANALIZE

INFORMATII
RECOLTARE

INFORMATII
PROGRAMARE CAS

Ghid prog.
online

Dotare
laborator

Galerie
foto

Echipa
Tudormed

Acreditare
RENAR

Control extern
de calitate

Politica
GDPR

Localizare laborator TUDORMED

Părerea dvs. contează!

In vederea imbunătătirii serviciilor noastre, vă rugăm să ne trasmiteți opinia dvs. accesând chestionarul.

Pentru a comunica eficient cu noi, vă rugăm transmiteți-ne părerea dvs. sau orice problemă pe adresa de email pungant@tudormed.ro