Laborator analize medicale

Laboratorul de analize medicale TUDORMED a luat ființă în anul 2007. În următorii trei ani s-au depus eforturi substanțiale pentru îmbunătățirea procedurilor de lucru și a serviciilor oferite pacienților.

Astfel, începând cu anul 2010, laboratorul TUDORMED a primit certificarea ISO 15189.

Îmbunătățirea continuă a serviciilor este considerată o prioritate, astfel putem avansa și ne putem ridica la înălțimea așteptărilor pacienților.

Probele se lucrează după numărul de înregistrare (ID) cu aceeași responsabilitate, cu aceiași reactivi, indiferent dacă printre pacienți este un prieten, rudă sau membru al familiei noastre.

Etapele procedurii de lucru: înregistrare pacient, recoltare, etichetare vacutainere cu coduri de bare, efectuarea analizelor, verificarea rezultatelor, validarea analizelor.
Prin acest proces garantăm autenticitatea și corectitudinea rezultatelor.

Ne găsiți în Târgu Jiu, str. 23 August, nr. 53, fosta posta Telekom, de luni până vineri între orele 07.00 - 17.00 și sâmbăta între orele 08.00 - 12.00, sau la vechea locatie din Aleea 23 August, nr. 1B, lângă Policlinica 700, de luni până vineri între orele 07.00 - 14.00.

Ne puteți contacta la telefon 0726.282.832, pe email la adresa pungant@yahoo.com sau pe pagina noastra de facebook.

Venind în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, am pus în funcțiune serviciul de recoltări la domiciliu în municipiul Târgu Jiu. Puteți astfel să vă programați online pentru recoltări la domiciliu, accesand programatorul aici.

PROGRAMATOR ONLINE
LABORATOR

ANALIZE
ONLINE

OFERTA
LUNII

OFERTA
TUDORMED

INFORMATII
RECOLTARE

INFORMATII
PROGRAMARE CAS

Ghid prog.
online

Dotare
laborator

Galerie
foto

Echipa
Tudormed

Acreditare
RENAR

Control extern
de calitate

Politica
GDPR

Localizare laborator TUDORMED

Părerea dvs. contează!

In vederea imbunătătirii serviciilor noastre, vă rugăm să ne trasmiteți opinia dvs. accesând chestionarul.

Pentru a comunica eficient cu noi, vă rugăm transmiteți-ne părerea dvs. pe email la: pungant@yahoo.com sau printr-un mesaj pe pagina de facebook.